Als uw tuin is groter dan een binnenplaats, maar kleiner dan een acre

Indoor outdoor planten: 9 tuin planten die ook gedijen als huis planten - De Midden-Gesized Tuinen Blog.

als uw tuin is groter dan een binnenplaats, maar kleiner dan een acre.

Indoor outdoor planten: 9 tuin planten die ook gedijen als huis planten.

zijn planten die je in de winter kunt laten groeien als huisplanten, ga dan naar je terras of tuin als het warmere weer komt.

Als je geen kas hebt maar planten wilt kweken die je winters niet overleven, dan kun je planten binnen brengen als het weer niet alleen mooi is. En in de zomer heb je een bijna klaar gemaakt display.

Alle planten evolueerden als buitenplanten, legt tuinbouwer Stephen Ryan uit. De planten die we binnen kunnen groeien zijn over het algemeen die welke de veel lagere niveaus van licht in een huis aankunnen. Er is meer zonneschijn in een schaduwrijke rand dan er op een schoorsteenmantel in een kamer!.

Dus ik werkte samen met Stephens YouTube kanaal.

die hij met Matthew Lucas loopt, om u lijsten van mooie indoor buitenplanten te geven en hoe ze binnen en buiten te verzorgen.

op peperomia, begonia's, monstera, filodendron en meer hier.

Zonlicht is niet de enige factor in het gezond houden van binnenplanten. Voor de Middlesize Garden kant van de samenwerking, Ive gevraagd Alice en Maddie Bailey van de prachtige huis planten verkopers.

om de huis plant kant van binnen buiten planten.

Alice en Maddie Bailey van Forest, de online en London indoor plant store. Ze zijn ook de auteurs van The Green Indoors.

Dit boek vertelt u wat de natuurlijke omgeving van uw huis plant zou zijn geweest. Hoe nauwer je kunt nabootsen die omgeving binnen, hoe beter uw plant zal groeien binnen. Bijvoorbeeld, calatea's groeien op vochtige bos vloeren in de tropen, zodat ze kunnen tolereren de schaduw van een kamer. Maar ze hebben die ruimte nodig om warm te zijn!

De Groene Binnenshuis legt uit hoe je je huisplant precies de juiste sfeer en plaats kunt geven om te gedijen.

Kun je een plant binnen nemen en behandelen als een huisplant?.

Je kunt elke plant in een pot laten groeien, maar slechts een paar zullen binnen gelukkig zijn. Naast het lichtniveau, zegt Maddie dat ventilatie ook een factor is. Veel planten kunnen niet omgaan met het feit dat onze huizen vrij opgesloten zijn, met droge lucht en radiatoren.

Ik heb vaak gevraagd of je planten zoals dahlia's of canna's kunt kweken als huisplanten, maar ze hebben te veel zon nodig. In de winter moet je dahlia's, canna's en andere tedere planten meenemen naar een vorstvrij gebied, zoals een schuur of garage.

Maar je kunt ze niet binnen nemen en ze behandelen als een huisplant als ze slapend gaan.

Alocasias hebben een lichte, heldere plek in het huis, zegt Alice. Maar ze moeten niet in direct licht (zoals op een vensterbank) als ze beschut door het regenwoud bladerdak in hun eigen omgeving. Ze houden ook van de vochtigheid van de jungle, dus zet ze in een lichte badkamer of keuken, waar er veel vochtigheid van koken of baden.

Alocasia (Elephants Ear) kan omgaan met temperaturen tot ongeveer 7C/45F, zodat je er een buiten in het Verenigd Koninkrijk de hele zomer.

Stephen groeit alocasias in zijn tuin, waar er af en toe vorst. Deze nippen de bladeren, hoewel ze groeien terug in de lente. Als je een alocasia in een pot, moet je waarschijnlijk brengen binnen voordat de temperaturen dalen tot rond 7C/44F.

Hoewel alocasias vrij hoge lichtniveaus binnen nodig hebben, groeit Stephen het op een gedeeltelijk schaduwrijke plek buiten, omdat ze niet als sterk zonlicht.

De aspidistra is echt gietijzer, zegt Maddie. Ze kunnen groeien in een zeer schaduwrijke plek en dont geest een tocht. In feite, ze tolereren bijna elke ongunstige omstandigheden. De aspidistra viel uit de mode in het midden van de 20e eeuw, maar wordt nu pas gewaardeerd voor zijn elegantie en omdat het zo gemakkelijk te verzorgen.

Aspidistra (in de lichtroze pot). Een van de makkelijkste huisplanten om te groeien en zeer elegant.

Als je je aspidistra buiten op het terras, het kan blijven tot de temperaturen dalen onder 6C.

Schaduw en droogheid zijn de twee dingen die aspidistra's nodig hebben als ze buiten geplant, zegt Stephen.

Philip Oostenbrink, auteur van The Jungle Garden, heeft een Nationale Collectie van Aspidistra's in het Verenigd Koninkrijk.

Aeoniums zijn een woestijnplant, zegt Maddie, dus ze geven de voorkeur aan warme, droge lucht. Zolang ze veel zonlicht en minimale hoeveelheden water hebben, zijn ze perfect gelukkig binnen.

Aeoniums komen in verschillende kleuren en maten. Deze bordeaux groeit het hele jaar door buiten in een beschutte kusttuin bij mij in de buurt, maar het is een gebied dat zelden vorst krijgt.

Stephen zegt dat aeoniums groeien goed buiten in een koele mediterrane klimaat. Ze zijn een echt gemakkelijke, onhandige plant maar ze hebben zon nodig. Sommige van de bordeaux bladerige zal meer groen als ze worden geplant in de schaduw.

Stephen heeft af en toe vorsten, die de aeoniums overleven, maar over het algemeen zijn best om ze binnen te brengen voordat de temperaturen 5C/41F bereiken.

Er zijn duizenden begonia rassen, maar niet veel zullen gelukkig overbrengen van binnen naar buiten. Alice beveelt Begonia Rex als een goede variëteit die zal groeien buiten op een terras in een gematigde zomer en nog steeds goed binnen in de winter.

Als je wel een begonia hebt die blij is om binnen te komen als een huisplant, moet je het binnen brengen voordat de temperatuur daalt tot 12C/55F.

Deze Begonia Sutherlandii leefde een maand of twee op mijn schoorsteenmantel, hoewel knolachtige benonia's zoals deze arent echt geschikt als huisplanten. Het zag er heerlijk uit in de tuin de volgende zomer. Echter, ik bracht het niet vroeg genoeg en het werd gedood door een vorst de volgende herfst. Er is meer over begonias als indoor buitenplanten.

Nogmaals, de cactus omvat is een groot geslacht van planten. De sleutel tot het verzorgen van een cactus is om te onthouden dat het een woestijn plant, zegt Alice. Dus of ze binnen of buiten, ze hebben veel licht nodig, maar ze slaan veel water, dus dont ze te veel water. Een heldere zuid-georiënteerde vensterbank is ideaal. En laat de grond volledig drogen voordat je ze weer water.

Er zijn een paar cactussen die zeer koud weer kunnen overleven, maar de meeste cant. Dus je moet je ras controleren voordat je beslist of je het in de zomer mee naar buiten neemt.

Fatsia kan binnen worden gehouden als een huisplant, zegt Maddie. Maar ze moeten worden weggehouden van elke warmtebron, zoals een vuur of radiatoren. Ze willen niet in helder, helder zonlicht, ze adviseert en ze zijn heel schaduwverdraagzaam ook.

Stephen zegt dat Fatsia japonica is een zeer goede indoor outdoor plant. Het overleeft normale Britse winters en is gelukkig in de meeste situaties binnen ook. Als je ergens zeer koud woont, breng je vetten binnen voordat de temperaturen dalen onder min 10C/14F.

Het hangt af van het type hoya, zegt Maddie. Maar veel van hen hebben zeer wasachtige bladeren, wat betekent dat ze tolerant zijn voor ongunstige omstandigheden. Hun bladeren zijn minder waarschijnlijk knapper dan sommige andere huisplanten als geplaatst te dicht bij een warmtebron, zoals een radiator of vuur. En ze kunnen heel helder licht nemen en de besproeiing tot een minimum beperken.

Ik herinner me Monstera deliciosa uit mijn studententijd in de jaren zeventig. Die planten moeten moeilijk zijn geweest om de verwaarlozing van een studente plat te overleven, maar net als aspidistra's, vielen ze uit de mode tot voor kort.

Monstera deliciosa heeft onlangs een heropleving gehad, zegt Alice. Ze zijn gewoon zo'n prachtige huisplant. Hoe helderder het licht, hoe groter de bladeren zullen worden, maar ze kunnen ook heel diepe schaduw verdragen. Monsters houden ook van minimaal water geven ze eens ongeveer de helft van de grond droog is, adviseert Alice.

Monstera deliciosa is een gemakkelijke indoor outdoor plant, maar je zou het binnen moeten brengen wanneer de temperaturen dalen tot 15C/60F. Maar Stephens winters zijn kouder dan dat en hij laat Monstera groeien in zijn tuin op een beschutte plek.

Er zijn een paar verschillende varianten van filodendron, zegt Alice. Hoewel ze bekend staan als een schaduw-liefhebbende plant, Ik heb hen gekend om te genieten van een vrij heldere plek ook. Ze hebben een beetje meer water dan de dikkere, vleziger sla planten nodig. Dus water ze eens de top inch van de grond is uitgedroogd. Zolang ze niet onder 15C, ze hebben de neiging om in orde te zijn.

Er zijn verschillende varianten van filodendron. Dit is filodendron scandens, die gevoeliger is dan de grote filodendrons in Stephens tuin. Scandens zal niet blij zijn als de temperatuur daalt onder 10C/50F.

Er zijn duizenden verschillende soorten varen.

Maar hoewel je ze te koop ziet als binnenplanten en in buitenkwekerijen, zijn dit niet precies dezelfde planten.

Over het algemeen zul je je varens moeten kopen als indoor (tropische) varens of als buitenplanten. De sleutel tot het kweken van varens binnenin is dat ze een hoge vochtigheidsgraad nodig hebben, zegt Alice. Ze hebben echt last van droge lucht en zullen heel snel knapperen als ze te dicht bij centrale verwarming staan.

Als je graag inspiratie wilt voor het kweken van varens en andere huisplanten binnenshuis, hier is een.

En kan ik handpalmen behandelen als indoor outdoor planten?.

Toen ik voor het eerst dacht aan indoor outdoor planten, dacht ik aan palmen.

Maar Alice zegt dat, zoals met varens, moet je je handpalm te kopen als een binnen-of een buiten variëteit. De salon palm, bijvoorbeeld, wil net als de plotselinge daling van de temperatuur kunt u buiten zelfs in een warme gematigde zomer.

Boomvarens groeien goed in veel koele gematigde klimaten, zoals het Verenigd Koninkrijk en USDA zones 9. Ze bieden veel van de tropische gevoel dat palmen doen.

groeien boom varens in een koel klimaat hier.

Het snel oppakken van een following voor zijn informatieve en leuke advies over ongebruikelijke, zeldzame of exotische planten en hoe om voor hen te zorgen. Het wordt gerund door Stephen Ryan en Matthew Lucas. Stephen groeit zeldzame planten in zijn kwekerij in de Mount Macedon bij Melboure, en was vroeger een presentator op Tuinieren Australië (beschouwd als de UKs BBC Gardeners World).

Hoewel veel planten exotisch of tropisch lijken, zenden de Horti-Culturalisten net buiten Melbourne, Australië, waar het klimaat koel is Middellandse Zee met een aantal vrij koude winters en warme of warme zomers. Dat is vrij dicht bij het Verenigd Koninkrijk of een USDA zone 9.

Stephen Ryan en Matthew Lucas van The Horti-Culturalists.

voegen zich bij ons voor een gratis wekelijkse e-mail met meer tips, ideeën en inspiratie.

Bespaar tijd, moeite en geld in uw middelgrote tuin.

De Middlesize Garden is een deelnemer aan de Amazon Associates LLC, een affiliate reclameprogramma ontworpen om een middel voor sites om reclamekosten te verdienen door reclame en linking naar Amazon.

3 top tuin privacy tips hoe om uw tuin te laten kijken en voelen meer prive!.

10 gemakkelijke zorg groenblijvende potten voor het hele jaar door impact.

Gemakkelijk zorg groenblijvende potten om interesse en structuur toe te voegen aan uw tuin het hele jaar door. 10+ plantenkeuzes voor groenblijvende bomen, struiken en grassen voor potten.

Ik heb gedebatteerd over de cruciale kwestie van welke kleur mijn schuur te schilderen. Schilderen van uw schuur transformeert uw tuin. En als ik mijn schuur schilder, zal het ook langer duren.

8 stappen naar de lange dunne tuin van uw dromen.

Twee jaar geleden Emma en Mel verhuisden naar een huis in Whitstable met een lange dunne tuin. Zijn open tijdens Whitstable Open Tuinen elk jaar voor de NGS.

Hekken voor privacy 9 geweldige ideeën voor tuin screening.

Hekken voor privacy hoe om uw tuin of achtertuin meer prive, plus nieuwe hekken ideeën uit de 2021 shows. Wat je moet weten om het juiste hek voor uw tuin te kiezen.

De 8 beste perfect-voor-privacy tuin bomen.

De beste tips bij het kiezen van perfect-voor-privacy tuin bomen. Welke bomen te kiezen, waar ze te planten en hoe om uw tuin privé te maken.

© 2021 The Middle-Sized Garden - Gardening Blog.

Ongeautoriseerd gebruik en/of duplicatie van dit materiaal zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de auteur en/of eigenaar van deze sites is strikt verboden. Uittreksels en links kunnen worden gebruikt, mits volledige en duidelijke krediet wordt gegeven aan De Midden-Gesized Tuin met passende en specifieke richting naar de oorspronkelijke inhoud. Foto's van de site kunnen worden gekocht, alstublieft.

Sorry, uw blog kan geen berichten per e-mail delen.

Villagarcía De Arosa, 8 Playa de Palma.

Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder roze, rood en wit.

Oleander kopen doe je bij Bloembollenkopen. Pension Oleander is absoluut een aanrader. Biologische Platte Peterselie (Petroselium ) D 12 H 15 cm. Moestuin beginnen? Aanleggen, planten & bemesten. Kijk en vergelijk om jouw favoriet te vinden. BLOG: Zo leven je kamerplanten en huisdieren succesvol samen. Productbeschrijving italiaanse cipres - cupressus sempervirens totem.

Diverse mooie oleanders te koop wegens verhuizing.

Aanrader voor een actieve ontspannende vakantie. Maat: 55cm hoog - 19cm pot oleanders zijn unieke tropische planten die met hun prachtige bloemen de tropen naar uw huis of tuin br. Goede beschrijving van de planten, veel keuze in soorten. We zijn gewend om voor plantinspiratie naar een tuincentrum te gaan, maar een grotere plantenzaak dan het internet is er niet. Breng variatie in je tuin door struiken af te wisselen met bloemen en gras. Opnieuw een heerlijke vakantie gehad. Hij is goed bestand tegen zoute luchten en kan zelfs groeien in droge zanderige bodem.

! Zorg er wel voor dat er een gat in de bodem van je bak zit, zodat het overtollige water goed weg kan.

De winkelvoorraad is ter indicatie. Hierom is het het meest verstandig deze mooi struik in een grote pot te houden zodat je hem in de winter makkelijk kunt verplaatsen. Nerium Oleander - Oleanderplant 110cm art32883. Oleander winterhard, Nerium oleander Villa Romaine stek. Deze mediterrane plant is een echte sfeermaker op je terras. En munt-, tijm- en rozemarijnstruiken zijn makkelijk te onderhouden, ook in de winter. Deze Oleander op stam heeft nog een ander fijn voordeel: hij is namelijk onderhoudsvriendelijk!. Deze exotische plant komt veel voor rondom de Middellandse zee en .

Italiaanse Cipres, Cupressus Sempervirens TOTEM 170cm.

Nerium oleander is een wintergroene exotische plant. C/ Padre Bartolomé Salva Nº 5 Playa de Palma. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten. Maat: 55cm hoog - 19cm pot oleanders zijn unieke tropische planten die met hun prachtige bloemen de tropen naar uw huis of tuin br.

Internationale leverancier van Bloembollen en Zaden.

Uw planten worden pas bij diverse gespecialiseerde kwekers verzameld, nadat uw bestelling is geplaatst. In de winter staat hij het liefst op een plek waar het 4 tot 8 °C is, dus bijvoorbeeld in een schuur of serre. door de potgrond te mengen! In eerder genoemde warme perioden kun je ook gerust wat bijmesten, zodat je zeker weet dat jouw Oleander voldoende voeding heeft!. Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor. Boek jouw vakantie zonder zorgen: lees hier alles over. Maestro Ekithai Ahn - Cala Estancia Can Pastilla. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Productbeschrijving olijfboom - olea europea. Deze struik heeft luchtvochtigheid nodig om volop te kunnen bloeien en groeien.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost oleander kopen

Van Portugal tot Iran, van Zuid- Frankrijk tot Zuidwest-China: de kans is groot dat je deze struik tijdens je vakantie al eens hebt bewonderd.

Wat moet ik weten over de Kamado barbecue?.

Deze mediterrane plant is een echte sfeermaker op je terras. Kanzian am Klopeiner See, Oostenrijk | Zoover. is een wintergroene exotische plant. Nerium Oleander - Oleanderplant 10cm art47151. Bezorgen Zeeuws-Vlaanderen, Waddeneilanden en België. Calle Padre Bartolome Salva 18 Playa de Palma. Ik hoop dat ik er lang van kan genieten.

Zeer schoon, goed verzorgd, fijn ontbijt, vriendelijke mensen!.

Vilagarcía de Arosa, 20 Playa de Palma. Bolacacia (Robinia pseudoacacia 'Umbraculifera') H 240 cm. nl is onderdeel van Tuincentrum Koeman. De eigenaren (Pieter en Martine) zijn erg gastvrij en altijd beschikbaar voor vragen. Maat: 10cm hoog - 7cm pot oleanders zijn unieke tropische planten die met hun prachtige bloemen de tropen naar uw huis of tuin bre. In de lente en de zomer zijn er regelmatig hele warme perioden (gepaard met droogte), geef dit exotische boompje in zon periode gerust vaker water. Let sowieso goed op waar je deze schone neerzet, deze plant is giftig voor mens en dier.

Informeer mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Marktplaats is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. De plant houdt enorm van warmte en vocht. Met de juiste verzorging kun je jaren genieten van jouw Oleander. Fijn pension, vriendelijke mensen, rustige ligging. Deze mediterrane plant is een echte sfeermaker op je terras.

Olijfbomen met dikke stam 180cm, stamomvang 25/40cm.

Padre Bartolomé Salva, 15 Playa de Palma Palma de Mallorca. Tuinier tips, nieuws en acties, schrijf je in. Let op met kinderen en huisdieren. Opnieuw een heerlijke vakantie gehad in Karinthië in Gasthof Oleander. Biologische Krulpeterselie (Petroselium crispum) D 12 H 15 cm. Gastvrij, behulpzaam, schoon, enthousiaste eigenaren die vernieuwend zijn voor Karinthië. Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier en zal per seizoen en per plant verschillen.

Maat: 110cm hoog - 60cm pot oleanders zijn unieke tropische planten die met hun prachtige bloemen de tropen naar uw huis of tuin b.

Productbeschrijving olijfboom bonsai - olea europea. Flower-up Thunbergia set - 3 stuks - 30-38 cm. Olijfbomen met dikke stam 180cm, stamomvang 25/40cm. Alle delen van deze plant zijn giftig. Marktplaats is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Zet de plant in pot op een zonnige en beschutte plek, dus uit de koude wind. De kamers zijn prima in orde en het ontbijt is ook goed geregeld.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen